Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!

Dünyada geri dönüşüm yaygın hale gelmişken CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’den skandal bir hamle geldi. Sosyal medyada gündem olan videoda İBB ekiplerinin metrobüsü parçaladığı görülüyor. Videoyu çeken vatandaş gün içerisinde 15 metrobüsün aynı şekilde parçalandığını söyledi. Skandala sosyal medyadan tepki yağdı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!

Geri dönüşüm sürecinin yaygın olarak kullanıldığı çağımızda sosyal medyaya yansıyan bir video hayrete düşürdü.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-2

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait metrobüs, kepçe tarafından parçalandı.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-3

GERİ DÖNÜŞÜM UMURSANMADI
Videoda İBB'ye ait kepçenin metrobüsü parçaladığı ve hiçbir geri dönüşüm hizmeti yapılmadığı görüldü.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-4

Phileas marka metrobüsün, İBB ekiplerince kepçe ile parçalanması kameralara böyle yansıdı. Videoyu çeken vatandaş gün içerisinde aynı işlemin 15 metrobüse daha yapıldığını söyledi.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-5

TEPKİ TOPLADI
İBB tarafından metrobüslerin neden parçalandığına dair bir açıklama yapılmadı.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-6

Öte yandan paylaşıma yapılan yorumlarda, kamu malı olan metrobüsün en azından bir Anadolu iline tahsis edilebileceği belirtildi.

Dünyada geri dönüşüm furyası varken CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB metrobüsü kepçe ile parçalattı!-7

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler