Son dakika: Türk Hava Yolları yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi

Pandemi sonrası uçuş ve yolcu sayısını arttırmaya başlayan Türk Hava Yolları (THY) yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat eklerken, ABD'de Seattle yapılacak ilk uçuşun 27 Mayıs'ta olacağı açıklandı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 15:59 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 17:00
Son dakika: Türk Hava Yolları yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi

İÇİNDEKİLER

128 ülkede 334 noktaya yaptığı seferlerle dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları uçuş ağını genişletmeye. Halen ABD'de New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Miami, Newark ve Dallas'a ana üssü İstanbul Havalimanı'ndan seferler düzenleyen THY, 27 Mayıs'tan itibaren Seattle'a direkt uçmaya başlıyor. THY filosundaki Boeing 787-9 tipi uçaklarla pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada dört gün karşılıklı olarak yapılacak seferlerle birlikte THY'nin ABD'de uçtuğu nokta sayısı 12'ye ulaşacak.

UÇULAN NOKTA SAYISI 338'E ÇIKACAK
THY, 1 Haziran'dan itibaren Güney Sudan'ın başkenti Juba, 7 Haziran'dan itibaren Özbekistan'da Buhara ve 11 Haziran'dan itibaren ise Karadağ'ın Tivat şehrine uçuşlara başlayacak. Yeni başlatılacak seferlerle birlikte THY'nin uçtuğu nokta sayısı 338'e ulaşacak.

THY YÜKSEKTEN UÇUYOR
Yeni başlatılacak seferlerle ilgili olarak twitter hebasından açıklama yapan THY, Genel Müdürü Bilal Ekşi Biz uçuyoruz, Yeni hatlarımız, Seattle-ABD: 27 Mayıs, Juba-Güney Sudan: 1 Haziran, Buhara: 7 Haziran,Tivat-Karadağ:11 Haziran. Türkiye büyüyor, THY yüksekten uçuyor" ifadelerini kullandı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN