Bomba yüklü maket uçakla kahraman Mehmetçik'e saldırmak isteyen PKK terör örgütünün kendi gibi hain planı elinde patladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta düzenlediği operasyonlar hız kesmeden devam ederken, PKK terör örgütü bomba yüklü maket uçakla Mehmetçik’e saldırmak istedi. Kahramanlar hain planı önledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 06:59
Bomba yüklü maket uçakla kahraman Mehmetçik’e saldırmak isteyen PKK terör örgütünün kendi gibi hain planı elinde patladı

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta düzenlediği operasyonlar hız kesmeden devam ederken, Mehmetçik'in karşısına çıkmaya cesaret edemeyen terör örgütleri hain planlarına bir yenisini daha ekledi. Operasyon bölgelerini mayın tarlasına çevirmek gibi yöntemlere başvuran PKK terör örgütü, bu kez Metina'da maket bir uçağı bombalarla donatarak TSK üs bölgesine gönderdi. Mehmetçik'in dikkati sayesinde bomba yüklü uçak, makinalı tüfeklerle ateş altına alınarak indirildi. Bu arada Pençe Kilit Operasyonu'nun devam ettiği bildirildi. Şu ana kadar 73 terörist etkisiz hale getirildi.



Başkan Erdoğan, hudut hattında inceleme yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüştü. Hudut kartallarına hitap eden Erdoğan, "Ordumuzun mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN