CHP'li Sertaslan'dan TOGG'a nefret dolu sözler! "Milli değil sahiplenmem" Tepkiler çığ gibi: Gölge etme yeter

CHP'li isimler yerli ve milli olan her şeye karşı çıkmaya devam ediyor. CHP'li Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, yerli araba TOGG'a nefret kustu. Sertaslan, "TOGG milli falan değil. Beni sahiplenmeyeni ben de sahiplenmem. Cumhuriyet Halk Partisi'ni, İyi Parti'yi sahiplenmeyen TOGG'u ben sahiplenmem." dedi. CHP'li Sertaslan'ın, yasak aşk yaşadığı kadından bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Skandal D.A. isimli kadının "babalık davası" açmasıyla patlak vermişti. Sosyal medyada CHP'li vekille çok sert tepkiler geldi. Sosyal medyada, "Yasak aşkından dünyaya gelen yavruyu dahi sahiplenmeyecek kadar vicdansız bir karakterden “TOGG” arabasını sahiplenmesini beklemek zaten vatan evlatlarına ıztırap verirdi! Gölge etme yeter!" yorumları yapıldı.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2022, 15:37 Güncelleme 07 Nisan 2022, 23:33
CHP’li Sertaslan’dan TOGG’a nefret dolu sözler! Milli değil sahiplenmem Tepkiler çığ gibi: Gölge etme yeter

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediye başkanların skandalları bitmek bilmiyor. CHP'li Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, yerli otomobil TOGG ile ilgili tepki çeken ifadeler kullandı.

Gemlik belediye Meclisi toplantısında konuşan Sertaslan, yerli otomobilin AK Parti projesi olduğunu, milli bir proje olmadığını savununca gerginlik çıktı. Toplantıya 15 dakika ara verildikten sonra oturum yeniden devam etti.

CHP'li Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Meclisi'ndeki konuşmasında yerli otomobil TOGG ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

TOGG milli falan değil. Beni sahiplenmeyeni ben de sahiplenmem. Cumhuriyet Halk Partisi'ni, İyi Parti'yi sahiplenmeyen TOGG'u ben sahiplenmem. TOGG'un resmini yapacakmışız, AK Parti'nin projesi o, milli falan değil.

CHP'li başkanın Türkiye'nin Otomobili projesi ile ilgili sözleri Cumhur İttifakı'nın tepkisine neden oldu. Belediye Meclisi toplantısı sırasında gerilim giderek tırmandı. Tansiyonun iyice yükselmesi ile toplantıya 15 dakika ara verildi.

Gemlik Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Uğur Sertaslan, geçtiğimiz yıl yasak aşkı ile gündeme gelmişti. Sertaslan, yasak aşkından doğan çocuğunu kabul etmemişti.

Bursa'da Gemlik Belediye Başkanı evli ve 3 çocuk babası CHP'li Mehmet Uğur Sertaslan'ın 2 yıl boyunca D.A. isimli bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve bu yasak aşktan bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Hem kadını hem bebeği terk eden Sertaslan'a genç kadın tarafından babalık davası açıldı.

"ZAVALLI KARAKTER"

Sosyal medyada CHP'li vekile tepki yağdı! "Yasak aşkından dünyaya gelen yavruyu dahi sahiplenmeyecek kadar, zavallı ve vicdansız bir karakterden; Türkiyemiz için esaslı bir başlangıç olan, her türlü desteklenmesi gereken "TOGG" arabasını sahiplenmesini beklemek zaten vatan evlatlarına ıztırap verirdi.! Gölge etme yeter!" yorumları yapıldı.



KORUMASI ADINA EV KİRALADI
Gemlik'in CHP'li Belediye Başkanı Sertaslan 2 yıl önce bir etkinlikte tanıştığı D.A.'yla aşk yaşamaya başladı. Başkan Sertaslan, genç kadın için korumasının adıyla Bursa merkezde ev kiraladı. Dayayıp döşediği bu evde D.A. ile sık sık birlikte kalan 3 çocuk babası Sertaslan, eşini boşayacağını söyleyerek genç kadına bu yönde birçok vaatlerde bulundu.



"HAMİLEYİM" DEDİ TERK EDİLDİ
Başkan Uğur Sertaslan ile D.A.'nın yasak ilişkisi, genç kadının hamile olduğunu söylemesi üzerine bozuldu. Bu duruma öfkelenen Başkan Sertaslan, Bursa'da kiraladıkları ve birlikte yaşadıkları evi terk etti. D.A. kendisini terk eden Sertaslan'a defalarca ulaşmaya çalışsa da Sertaslan, bu görüşme taleplerinin hepsini geri çevirdi. Hamile olduğu için çalışamayan ve ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşayan D.A. Bursa'daki kiralık daireyi boşaltarak annesinin evine yerleşti. Yaklaşık 10 ay önce doğum yapan D.A. doğumdan sonra da defalarca Uğur Sertaslan'a ulaşmaya çalıştı. Her defasında kendisiyle görüşmeyi reddeden Sertaslan, bebeğini görmeye dahi gitmedi. Bunun üzerine çaresiz kalan genç kadın mahkemenin yolunu tuttu. Duygusal ve psikolojik olarak büyük travma geçirdiğini belirten kadın, 15 gün önce Bursa 11'inci Aile Mahkemesi'ne başvurarak Mehmet Uğur Sertaslan hakkında 'babalık' davası açtı. Davanın yakın zamanda görülmeye başlanacağı öğrenildi.