Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan heyecan yaratan İnsansız Savaş Uçağı paylaşımı! Bayraktar Kızılelma yolda...

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından heyecan yaratan bir paylaşımda bulundu. İnsansız Savaş Uçağı'nın üretim bandından görselleri paylaşan Bayraktar, "Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi. MİUS - İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma. Yolda geliyor, takipte kalın..." ifadelerini kullandı. Bayraktarın paylaşımı kısa süre içinde büyük beğeni topladı.

Giriş Tarihi 12 Mart 2022, 14:40 Güncelleme 12 Mart 2022, 21:13
Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’dan heyecan yaratan İnsansız Savaş Uçağı paylaşımı! Bayraktar Kızılelma yolda...

İÇİNDEKİLER

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin (MİUS) üretim hattına giren gövde görselini paylaştı.

Bayraktar, Twitter hesabından MİUS'a ilişkin paylaşımda bulundu.


Bayraktar, "Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi. MİUS - İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma yolda geliyor, takipte kalın." dedi.

MİUS ile ilgili olarak Bayraktar, temmuz ayında bir video yayınlamış ve "Hedefimiz, genç mühendis ve teknisyen kardeşlerimle geliştirdiğimiz MİUS prototipinin ilk uçuşunu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında gerçekleştirmek." ifadelerine yer vermişti.

Bayraktarın paylaşımı kısa süre içinde büyük beğeni topladı.

BAYRAKTAR'DAN BİR PAYLAŞIM DAHA
Selçuk Bayraktar daha sonra bir paylaşım daha yaptı.

Kızılelma ifadelerini kullanan Bayraktar İnsansız Savaş Uçağı'nın görsellerini paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN