Blu TV'de yayınlanan Çıplak dizisinin yönetmeni Can Evrenol'dan tepki çeken Rusya-Ukrayna paylaşımı! Boykot çağrısı geldi

Rusya ile Ukrayna arasında savaş sürerken, Blu TV'de yayınlanan Çıplak dizisinin yönetmeni Can Evrenol'un sosyal medya paylaşımı tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, savaşın acı tablosundan mizah üretmeye çalışan Evrenol'a ve Blu TV'ye eleştiri yağdırdı.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2022, 16:30 Güncelleme 25 Şubat 2022, 16:30
Blu TV’de yayınlanan Çıplak dizisinin yönetmeni Can Evrenol’dan tepki çeken Rusya-Ukrayna paylaşımı! Boykot çağrısı geldi

İÇİNDEKİLER

Blu Tv'deki Çıplak dizisinin yanı sıra Peri, Ev Kadını ve Baskın: Karabasan filmleriyle tanınan yönetmen Can Evrenol, devam eden Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Can Evrenol, Twitter hesabından "Ukrayna, Rusya. Blu TV'de arama kısmına 'Çıplak' yazınız." diye paylaşımda bulundu. Tepkilerin ardından genç yönetmen bu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırdı ve hesabını korumaya aldı.



SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Evrenol'un skandal paylaşımının ardından, sosyal medyadan da tepkiler gecikmedi. Kullanıcılar Can Evrenol'a tepki gösterirken, Blu TV'ye de boykot çağırılarında bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı Blu TV'nin bir açıklama yapmamış olmasına dikkat çekerek, "Onlar da savaşı marketing olarak kullanmış" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN