Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı

Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bakan Pakdemirli, " Aşılarımız tam, sağlık durumum iyi, hamd olsun rahat geçiriyorum. Çalışmalarımıza bir süre evden devam edeceğim. Rabbim hastalarımıza şifalar ihsan etsin, aşılarımızı da ihmal etmeyelim lütfen." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2022, 15:07 Güncelleme 21 Şubat 2022, 19:10
Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı

İÇİNDEKİLER

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi.

Bakan Pakdemirli, sağlık durumuna ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.


Paylaşımında, bugün yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını belirten Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Aşılarımız tam, sağlık durumum iyi, hamdolsun rahat geçiriyorum. Çalışmalarımıza bir süre evden devam edeceğim. Rabbim hastalarımıza şifalar ihsan etsin, aşılarımızı da ihmal etmeyelim lütfen."

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bakan Pakdemirli'nin sağlık durumuna ilişkin konuştu.

Bakan Koca, "Bakan arkadaşım değerli Dr. Bekir Pakdemirli'nin Covid-19 testi pozitif çıktı. Salgının Omicron döneminde virüse yakalananların büyük kısmı gibi hastalığı evinde ve rahat geçiriyor. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Aşıyla ilgili uyarısına ısrarla katılıyoruz" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN