Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın PCR testleri negatif çıktı

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın PCR testleri negatif çıktığını açıkladı. Erdoğan’ın mesaisine bugün başlayacağı açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2022 Güncelleme 11 Şubat 2022, 06:59
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın PCR testleri negatif çıktı

İÇİNDEKİLER

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Başkan Erdoğan'ın PCR testlerinin negatife döndüğünü açıkladı. Topaloğlu, "Cumhurbaşkanımızın son 2-3 gündür şikayetleri ve semptomları tamamen kayboldu. Hanımefendinin ise çok hafif düzeyde semptomları mevcut, basit bir üst solunum yolu enfeksiyonu şeklinde tablo devam etmekte" dedi. Erdoğan, "Allah'a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Erdoğan'ın yoğun mesaisine yarın (bugün) başlayacağını bildirdi.



NO SMOKING!
9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde bu alışkanlığın zararları bir kez daha gündeme geldi. Başkan Erdoğan'ın yurt içi ve yurt dışındaki programlarında bırakma sözü veren tiryakilerden aldığı 215 adet sigara paketi, "Yaşam İçin Bir Söz" mottosuyla Külliye'de sergilendi.



Erdoğan, toplantıya katılan bir muhtarın paketini alarak sigarayı bırakmasını istemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN