'Ahmet Necdet Sezer Jurassic Park’ta ortaya çıktı'

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, önceki gece yine nadir olarak görüldü. Sezer'in katıldığı program ise şaşırtmadı. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok da Ahmet Necdet Sezer'in bu programını "Ahmet Necdet Sezer Jurassic Park’ta ortaya çıktı" başlığıyla kaleme aldı. İşte Altınok'un o yazısı...

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 08:26 Güncelleme 02 Şubat 2022, 09:23
’Ahmet Necdet Sezer Jurassic Park’ta ortaya çıktı’

İÇİNDEKİLER

Melih Gökçek'in tartışmalara konu olan Ankara'daki dinozor parkından bahsetmiyorum.

Epeydir ortalıkta görünmeyen Ahmet Necdet Sezer arzı endam etmek için dinozorların "taklitlerinin" değil "orijinallerinin" bulunduğu bir ortamı tercih etmiş.

Referandumda "evet" diyen vatandaşları, Yunan gibi İzmir'den denize dökmekle tehdit eden CHP'li Hüsnü Bozkurt'un (72) başında olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği'nin gecesinde ödülleri takdim etmiş.

Gazetecilik dalında bu yıl da Asrın Atatürkçüsü Uğur Dündar (79) olurken "Tiyatroculukta" da Müjdat Gezen (79) ödüle layık görülmüş.

Atatürk adına imzaladığı kitabını binlerce liraya satışa sunup ne kadar Atatürkçü olduğunu tescilleyen Yılmaz Özdil'e (57) ise mansiyon bile verilmemiş.

Belli ki, 57 yaşında vefat eden Atatürk'ün "torunuyuz" diyen zinde ihtiyar heyeti, 57 yaşındaki Özdil'i genç bulmuş, biraz daha pişmesi gerektiğine karar vermiş.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN