Vatandaşlar merakla doğalgaz desteğinin ne zaman başlayacağını bekliyordu! Bakan Derya Yanık müjdeyi duyurdu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından vatandaşlara bir dizi müjdeli haberi duyurmuştu. Bu müjdelerden biri de tıpkı kömür yardımında olduğu gibi doğalgaz alanında da fatura desteği idi. Vatandaşlar müjdeli haberin ardından doğalgaz desteğinin ne zaman başlayacağını beklerken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık merak edilen soruları yanıtladı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 17:39 Güncelleme 09 Ocak 2022, 18:57
Vatandaşlar merakla doğalgaz desteğinin ne zaman başlayacağını bekliyordu! Bakan Derya Yanık müjdeyi duyurdu

İÇİNDEKİLER

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Sarıkamış Harekatı'nın 107. yılı dolayısıyla Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapılan anma törenine katıldı. Bakan Yanık vatandaşlara yapılacak doğalgaz desteğine ilişkin açıklama yaptı.

İşte Bakan Yanık'ın açıklamalarından satır başları:

"Sarıkamış hatırasını gençlerimizin bilmesini o anlamı idrak ederek gelecek kutlamalarını biz önemsiyoruz. Tarih bizim için geride kalmış olaylar değildir. Biz milletimizin üzerine titreyen bir anlayışın taraftarlarıyız. Aslında burada yazılanlar onlar Sarıkamış'ta Çanakkale'de biz tarihten aldığımız muazzam güçle gelecek projeksiyonumuzu geliştirmeye Türkiye'nin hak ettiği yerin tekrardan kazanılması için çabayı gösteriyoruz.

DOĞALGAZ DESTEĞİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var. Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğalgaz desteğinde çalışıyoruz inşallah.

TÜRKİYE AİLE ARAŞTIRMASINI YAPACAĞIZ
Bakanlık olarak çalışma alanlarımızın tamamında çalışıyoruz. Pek çok araştırmayı öncelikle yapıyor ve o araştırmaların sonuçlarına göre hizmet kitlemizin ihtiyaçlarına göre politikalar geliştiriyoruz. 2022 yılı içerisinde Türkiye çocuk araştırması, Türkiye ergen profili araştırması ve Türkiye aile araştırmasını yapacağız. Bunlara baktığımızda çocuk genç ve aile yapısı içerisinde bir genel çerçevesini çizmiş olacağız."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN