Bursa’da okullar tatil mi? 21 Aralık Salı Bursa'da yarın okullar tatil mi olacak? Bursa Valiliği kar tatili açıklaması!

Bursa yarın okullar tatil mi? 21 Aralık Bursa'da okullar tatil mi edildi? Bursa Valiliği okullarda kar tatili açıklaması geldi mi? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Bursa'da yaşayan ve okuyan öğrenciler kar yağışlarının yaşanması ve valiliklerden peşpeşe tatil haberlerinin gelmesiyle birlikte Bursa'da yarın okulların kapalı olup olmadığını merak ederek araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Aralık 2021, 12:08 Güncelleme 20 Aralık 2021, 12:08
Bursa’da okullar tatil mi? 21 Aralık Salı Bursa’da yarın okullar tatil mi olacak? Bursa Valiliği kar tatili açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Gündemde vatandaşlar yoğun bir şekilde Bursa yarın okullar tatil mi? Sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca öğrenci ve velisi ülke genelinde kar yağışının görülmesiyle birlikte okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladı. Sıcaklıkların azalması ve kar yağmasıyla Bursa'da oturan vatandaşlar yarın okullarda ders işlenip işlenmeyeceğini merak ediyor. Peki 21 Aralık Salı Bursa'da okullar tatil mi edildi? Bursa Valiliği'nde okullarda kar tatili açıklaması geldi mi? Yarın hava sıcaklığı nasıl olacak? İşte ayrıntılar…

BURSA'DA 21 ARALIK YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Konuyla ilgili valilik açıklaması henüz gelmedi, açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre;
18 Aralık Cumartesi günü ilimizin güney ilçelerinde (Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Orhaneli, Harmancık, Büyükorhan, Keles, İnegöl) 400-500 m üzeri yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Geçerlilik periyodu: 18.12.2021 05:00 - 19.12.2021 09:00
Marmara Denizinde kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-75 km/sa) beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Geçerlilik periyodu: 18.12.2021 05:00 - 19.12.2021 23:30

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BURSA HAVA DURUMU

Bursa'da hafta sonunun ilk gününde sabah saatlerinde hava buz kesti.

Sabah en yüksek 3 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte hafif karla karışık yağmur geçişleri görülen şehir genelinde hava sıcaklığı gün içerisinde ise en yüksek 6 dereceye kadar tırmanıyor.

Yağış geçişleri gün boyu şehir genelinde yüzünü göstermeye devam ederken, akşam saatlerinden itibaren ise termometreler yeniden 5 derecenin altını görecek.

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da özellikle yeni haftanın ilk gününden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Yarın için (PAZAR) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 7 derece olarak ölçülmesi beklenirken, karla karışık yağış geçişleri gün boyu devam edecek.

PAZARTESİ günü için kar yağışının Bursa'da yüzünü göstermeye başlayacağını bildiren meteoroloj, sıcaklığın ise gece eksi 1 derece, gün içerisinde 7 derece olarak ölçüleceğini belirtti.

SALI günü için de kar yağışının şehir genelinde yüzünü yer yer göstereceğini öngören yetkililer, hava sıcaklığının ise 5 derece bandında olacağını belirtti.

ÇARŞAMBA gününden itibaren ise kar yağışı yerini dondurucu bir havaya bırakırken, parçlaı bulutlu ve güneşli bir gün beklendiğini duyurdu. Sıcaklıklar çarşamba günü gece eksi 5 derecelere kadar gerilrken, gün içerisinde ise en yüksek 5 derece olacak.