Süper loto çekiliş sonuçları bugün açıklandı mı? 5 Aralık Süper Loto kime, hangi ile çıktı? Büyük ödül...

Şans oyunu sevenler 5 Aralık Pazar günü çekilecek olan Süper loto çekilişine odaklandı. Bugün 81,5 milyonluk büyük ödül sahibini bulacak. Haftanın üç günü oynanan Süper loto'nun üçüncüsü bugün çekiliyor. 2 Aralık'ta gerçekleşen çekilişte 12 23 27 40 49 55 numaraları çıkmış ve 81,5 milyonluk büyük ikramiye devretmişti. Nefesler tutuldu milyonlarca kişi bugünkü çekiliş sonuçlarını bekliyor. Peki; Süper loto çekiliş sonuçları bugün açıklandı mı? 5 Aralık Süper Loto kime, hangi ile çıktı? İşte son dakika gelişmeler...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 21:01 Güncelleme 05 Aralık 2021, 23:47
Süper loto çekiliş sonuçları bugün açıklandı mı? 5 Aralık Süper Loto kime, hangi ile çıktı? Büyük ödül...

İÇİNDEKİLER

Süper Loto son dakika çekiliş sonuçları araştırılıyor. 5 Aralık günü 81,5 milyonluk büyük ödülün sahibi belli olacak. Peki Süper loto çekiliş sonuçları bugün açıklandı mı? 5 Aralık Süper Loto kime, hangi ile çıktı? Milli Piyango çekiliş takvimine göre Süper loto Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekiliyor. Geçtiğimiz hafta 81,5 milyonluk büyük ikramiyenin devretmesiyle gözler bugünkü çekilişe çevrildi. İşte Süper loto çekiliş sonuçlarında kazadıran numaralar...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANDI MI?

Süper loto çekilişinin 3.sü bugün yani 5 Aralık saat: 21:30'da gerçekleştirildi.

Kazanan numaralar: 101720295160

https://www.millipiyangoonline.com/cekilis-sonuclari adresinden 5 Aralık Süper Loto sorgulamasını yapabilirsiniz.

5 ARALIK SÜPER LOTO KİME, HANGİ İLE ÇIKTI?

Süper Loto çekilişi az sonra gerçekleştirilecek. 81,5 milyonluk büyük ödülü kazandıran numaralar belli olduğunda haberimizde yer verilecektir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz. Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1′den 54′e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir.

Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.