TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir trafik kazasında hayatını kaybetti

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2021, 14:58 Güncelleme 14 Kasım 2021, 15:01
TUSAŞ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir trafik kazasında hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da katıldığı bir fuar sonrası Ankara'ya dönen Demir, Kızılcıhamam mevkisinde otomobili ile tıra arkadan çarptı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, Demir'in kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İSMAİL DEMİR VE TEMEL KOTİL'DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir'in vefatı üzerine yayımladıkları başsağlığı mesajıyla üzüntülerini bildirdi.

İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Savunma sanayimizin acı kaybı. TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve TUSAŞ ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kotil de aynı sosyal medya platformundaki hesabından, "Yakın çalışma arkadaşım, çok kıymetli kardeşim TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanımız Serdar Demir'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Sanayimize ve şirketimize verdiği emekler ile daima hatırlanacaktır. Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum." paylaşımında bulundu.

İstanbul'da katıldığı fuar sonrası Ankara'ya dönen Demir, Kızılcahamam'daki trafik kazasında hayatını kaybetmişti.