CHP'li Başkan Ahmet Aras'ın otelinde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı

Kaçak yapılaşmayla mücadele başlattığını iddia eden CHP’li Başkan Aras’ın otelinde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı. Otelin iskelesi, 'İskele Balık Restaurant'ı oldu. Otelin kıyıyı işgal ettiği ve kıyı ile taşınmaz arasındaki yolun da işgalde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
CHP'li Başkan Ahmet Aras'ın otelinde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a ait denize sıfır otelin iskelesinin kaçak restaurant olarak hizmet verdiği, bar, ofis alanı, mutfak, oto yıkama bölümlerinin de ruhsatının olmadığı belirlendi.

CHP'li Başkan Ahmet Aras'ın otelinde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı-1

Göreve gelir gelmez, ilk belediye meclis toplantısında kaçak yapılaşmayla mücadele edeceğini öne süren Aras'ın, otel içerisinde kaçak oto yıkama yeri yaptırıp kiraya veridiği, otelin müdüriyeti ve ofis alanı, mutfağı, barı, dondurma dükkanını da kaçak olarak yaptırdığı belirlendi.

MUSTAFA SAİT ÖZKAN.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler