MSB'den Sinop ve Kastamonu'daki sel bölgesinde tahliye çalışması! Vatandaşlar helikopterlerle emniyetli yerlere nakledildi

Karadeniz'de etkili olan yağışlar Sinop ve Kastamonu'da sel felaketini dönüştü... Sinop ve Kastamonu'da birçok noktada su baskınları ve taşkınlar yaşanırken ekipler de mahsur kalan vatandaşlar için harekete geçti. Milli Savunma Bakanlığı, Sinop ve Kastamonu'dak, afet bölgesinden kurtarılan vatandaşların helikopterlerle emniyetli yerlere ve hastanelere nakledildiğini bildirdi.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2021, 18:51 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 19:01
MSB’den Sinop ve Kastamonu’daki sel bölgesinde tahliye çalışması! Vatandaşlar helikopterlerle emniyetli yerlere nakledildi

İÇİNDEKİLER

Batı Karadeniz'de etkili olan yağışlar Sinop ve Kastamonu'da sel felaketini dönüştü...



Milli Savunma Bakanlığı, AS-532 tipi helikopterlerin Sinop ve Kastamonu'da sel bölgesinden kurtardığı vatandaşları, emniyetli yerlere ve hastanelere naklettiğini bildirdi.



AFET BÖLGESİNDE KURTARMA ÇALIŞMALARI
Bakanlığın, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait AS-532 tipi helikopterlerin Sinop ve Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde arama kurtarma görevine devam ettiği belirtildi.



EMNİYETLİ YERLERE NAKLEDİLDİLER
Helikopterlerin sel bölgesinden kurtardığı vatandaşları, emniyetli yerlere ve hastanelere naklettiği aktarıldı.



İşte Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan o açıklama;

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN