Muharrem ayı mesajları ve sözleri 2021: En güzel, dualı, kısa uzun Muharrem ayı kutlama mesajları ve sözleri!

Muharrem ayı mesajları ve sözleri 2021! Müslüman alemi için önemli bir yere sahip olan Muharrem ayının başlangıcı aynı zamanda hicri yılbaşı olarak kutlanıyor. Bu önemli günde vatandaşlar Muharrem ayı mesajları ve sözlerini araştırmaya başladı. Hicri yılbaşının başlangıcı olan Muharrem ayını Peygamber Efendimiz "Allah'ın ayı" olarak nitelendirmiş; "Ramazan orucu dışında en faziletli oruç, Allah'ın ayı Muharrem'de tutulan oruçtur." buyurmuştu. Haberimizde bulunan hicri yılbaşı mesajlarına haberimizden ulaşabilir, bu mesajları sosyal medya veya WhatsApp aracılığıyla gönderebilirsiniz. İşte, birbirinden güzel dualı Muharrem ayı mesajları ve sözleri!

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2021, 11:56 Güncelleme 09 Ağustos 2021, 11:56
Muharrem ayı mesajları ve sözleri 2021: En güzel, dualı, kısa uzun Muharrem ayı kutlama mesajları ve sözleri!

İÇİNDEKİLER

Muharrem ayı mesajları ve sözleri 2021! Hicri yılbaşının başlangıcı olan Muharrem ayını Peygamber Efendimiz "Allah'ın ayı" olarak nitelendirmiş; "Ramazan orucu dışında en faziletli oruç, Allah'ın ayı Muharrem'de tutulan oruçtur." buyurmuştu. Haberimizde bulunan hicri yılbaşı mesajlarına haberimizden ulaşabilir, bu mesajları sosyal medya veya WhatsApp aracılığıyla gönderebilirsiniz. İşte, birbirinden güzel dualı Muharrem ayı mesajları ve sözleri!

EN GÜZEL MUHARREM AYI MESAJLARI 2021

Bu yıl, İslamiyet'i anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kâinatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Yeni hicri yılda ümmeti Muhammed'in üstündeki ağırlığın kalkmasını nasip et ALLAH'ım. Yeni yılınız kutlu olsun.

Rabbim, tüm İslam Alemi'ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

Hicri Yılbaşının en sevindirici müjdeler, en tatlı sürprizlerle kapınızı çalması ve Hicri Yılbaşı bütün insanlara umut saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle…

Allah'ım girdiğimiz hicri yeni yılda , İslamiyeti gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara...

Yeni yılımızda, rabbim tüm İsIam âIeminin korktukIarımızdan emin umduklarımıza nаiI оImak nasip etsin.

Bütün İslam Aleminin Ve Sadakat Aleminin Hicri Yeni Yılını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Mevlamızdan Niyaz Ederim.

Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Hicri Yılbaşı'nızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu yıl, İslamiyeti anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kainatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Rabbim tüm İslam Alemi'nin korktuklarından emin ve umduklarına nail olmasını nasip etsin.

Hicri yılbaşı ve muharrem ayının tüm İslam alemine barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Yeni hicri yılın cümle Ümmet-i Muhammed için hayırlara vesile olması dileğiyle. 1443 Hicri yılbaşınız mübarek olsun!

Hicri yeni yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun…

Hikmeti sonsuz Rabbimiz bu gelen yeni yılda tüm İslam camiasına hayırlar göndersin.

Bütün İslam Dünyasının 1442 Hicri Yeni Yılını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Yüce Allah'tan Niyaz Ederim.