Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Balıkesir'deki kazaya ilişkin açıklama

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de meydana gelen katliam gibi kazaya ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan, "Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2021, 19:07 Güncelleme 09 Ağustos 2021, 10:18
Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Balıkesir’deki kazaya ilişkin açıklama

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de meydana gelen katliam gibi kazaya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.


SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Kazada hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyen Erdoğan, "Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.



İşte Başkan Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarından satır başları;

Bugün Balıkesir'deki trafik kazası başta olmak üzere ülkemizde son günlerde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

"SÜRECİN YAKINDAN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğim.

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ
Balıkesir-Edremit Çevreyolundaki kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri belirlendi. Cenazelerin büyük çoğunluğu ailelere teslim edildi.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şu şekilde belirlendi:

Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir, Ozan Ahmet Akızılırmak, Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, Melissa Kızılırmak, Sevim Kızılırmak ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak kayıtlara geçti.



Kazada yaralananların isimleri de, Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar (İstanbul'a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit'e sevk) ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak belirlendi.