Balıkesir'de katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 ölü, 17 yaralı

Son dakika haberine göre Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il sınırları içerisinde bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla attığı açıklandı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi kaza yerinde, 3 kişi hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. Öğle saatlerine doğru hastanede tedavi gören yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Böylece kaza nedeniyle ölü sayısı 15'e yükseldi.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2021, 08:11 Güncelleme 08 Ağustos 2021, 18:45
Balıkesir’de katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 ölü, 17 yaralı

İÇİNDEKİLER

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il sınırları içerisinde bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla attığı açıklandı.

Feci kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi kaza yerinde, 3 kişi hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

İşte Balıkesir Valiliğinden yapılan o açıklama
08.08.2021 Pazar günü saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucunda meydana gelen trafik kazasında maalesef 11 vatandaşımız kaza mahallinde, 3 vatandaşımız hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetmiş,18 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

112 acil müdahae ekiplerimiz ve trafik birimlerimiz kaza mahalline çok kısa sürede ulaşarak yaralı vatandaşlarımızın tamamının Balıkesir'de bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edilmesi sağlanmış olup tedavileri devam etmektedir.

Bu elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ
Hastanede tedavi gören yaralılardan biri daha hayatını kaybetti. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi.

VALİ ŞILDAK, YARALILARI ZİYARET ETTİ
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir OSB Çevre Yolu Edremit istikametinde seyreden yolcu otobüsünün, sabah saatlerinde yoldan çıkmasıyla, 14 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı yerde incelemede bulundu ve yaralıları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Şıldak, kazayla ilgili Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin'den bilgi aldı.



Kaza yerine gelen ekiplerce Balıkesir'deki 5 farklı hastaneye sevk edilen yaralıların tedavilerine başlandı. Vali Şıldak, hastanelerdeki yaralıları ziyaret ederek, 'acil şifalar' diledi. İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Serkan Kadir Keskin'den yaralıların durumları hakkında bilgi aldı Vali Şıldak, hastaların yakınlarıyla da görüştü. Yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte bütün ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybedenlerin işlemleri için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Şıldak, kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ
Balıkesir-Edremit Çevreyolundaki kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri belirlendi. Cenazelerin büyük çoğunluğu ailelere teslim edildi.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şu şekilde belirlendi:

Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir, Ozan Ahmet Akızılırmak, Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, Melissa Kızılırmak, Sevim Kızılırmak ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak kayıtlara geçti.

Kazada yaralananların isimleri de, Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar (İstanbul'a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit'e sevk) ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN