İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den bir tuhaf hareket! Sosyal medyada gündem oldu

Son dönemde yaptığı skandal benzetmelerle gündeme oturan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Akşener’in programın bir bölümünde aniden dil çıkartması sosyal medyada gündem oldu.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2021, 16:21 Güncelleme 28 Mayıs 2021, 16:44
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bir tuhaf hareket! Sosyal medyada gündem oldu

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.

FOX TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, programın bir bölümünde aniden dil çıkartması sosyal medyada gündem oldu.

SÖYLEM DEĞİŞTİRDİ!
Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açık açık dile getiren Meral Akşener, söylem değiştirerek ortak adayın daha faydalı olacağını belirtti.

"ORTAK ADAY DAHA FAYDALI OLACAK"
Daha önce yaptığı açıklamalar ile aday olmak istediğini vurgulayan Akşener, bu kez ise "Ben mesela kendimle ilgili çok net bir şey söyleyeyim. Şahsi bir hedefe adım atmıyorum, atmayacağım. Ortak bir adayla gidilmesinde fayda var ama bugünden bunları konuşmanın aradaki birlikteliğe zarar verebileceğini düşündüğüm için, yani seçim zamanı bunun oturulup konuşulması lazım.

Daha erken, yeni kurulmuş siyasi partiler var, o partilerin adımlarını nasıl atacaklarını görmemiz lazım. Ama ben Meral Akşener olarak, İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener olarak bu birlikteliğe zarar verecek bunu bozmaya yönelik hiçbir adım atmayacağım. Bunu da sizin aracılığınız ile söyleyeyim." ifadelerini kullandı.