Son dakika! Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Gelen son dakika haberine göre AFAD, Battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde ve yerin 6.97 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi'yse Pütürge ilçesinde depremin 4.0 büyüklüğünde ve 5 kilometre derinlikte olduğunu paylaştı. Sarsıntılar Elazığ, Adıyaman ve Bingöl illerimizde de hissedildi. Son depremler ve detaylar...

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2021, 19:20 Güncelleme 21 Mayıs 2021, 19:45
Son dakika! Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem | Son depremler

İÇİNDEKİLER

Gelen son dakika haberine göre AFAD, Battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yerin 6.97 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Elazığ, Adıyaman ve Bingöl illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

AFAD'DAN GELEN BİLGİLER

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 19.06'da meydana geldi. Yerin 6.97 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde de kısmen hissedildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ'NDEN GELEN BİLGİLER

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.0, derinliğiniyse 5 kilometre olarak duyurdu. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.

AFAD'IN SON DEPREMLER LİSTESİ

KANDİLLİ RASATHANESİ'NİN SON DEPREMLER LİSTESİ