İçişleri Bakanlığı duyurdu: Terör örgütü PKK'dan kaçan 3 terörist teslim oldu

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Jandarma ve emniyetin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu terör örgütü PKK'dan kaçan 3 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2021, 20:10 Güncelleme 31 Mart 2021, 20:37
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Terör örgütü PKK’dan kaçan 3 terörist teslim oldu

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanlığı, Jandarma ve emniyetin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu terör örgütü PKK'dan kaçan 3 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

2021'de teslim olan terörist sayısı 39'a yükseldi.

30 YILLIK TERÖRİST TESLİM OLDU
İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Terör örgütünde çözülme devam ediyor, 30 yıllık örgüt mensubunun da olduğu 3 PKK'lı ikna yoluyla teslim oldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 3 terör örgütü mensubu daha bugün ülkemize giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 1991 ve 2020 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 39'a yükseldi" ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN