Dünyaca ünlü milyarderler, süper yatlara yatırım yaptı: TAKVİM, dünyanın en pahalı yüzen saraylarını sıraladı

Dünyaca ünlü milyarderler, süper yatlara yatırım yaptı! Boyları 100 metreyi aşan mega yatları görenler, şaştı kaldı. TAKVİM, dünyanın en pahalı yüzen saraylarını sıraladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Dünyaca ünlü milyarderler, süper yatlara yatırım yaptı: TAKVİM, dünyanın en pahalı yüzen saraylarını sıraladı

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü milyarderler, süper yatlara yatırım yaptı! Boyları 100 metreyi aşan mega yatları görenler, şaştı kaldı. TAKVİM, dünyanın en pahalı yüzen saraylarını sıraladı:

A-390 milyon dolar: Rus zengin Andrey Melnichenko'ya ait. Sadece banyo muslukları 40 bin, merdiven korkulukları ise 60 bin dolar civarında!

SERENE-330 milyon dolar: Rus Yuri Scheffler'a sahip. 167 metre uzunluğunda. Teknede 7 güverte, 12 kamara, kapalı-açık yüzme havuzu var.

RADIANT-320 milyon dolar: Birleşik Arap Emirlikleri'nden milyoner araba tüccarı Abdulla Al Futtaim'e ait. 136 metre uzunluğunda yatta kötü amaçlı kişileri caydırmak için kulak zarını patlatan sonik silahlar bulunuyor.

PELORUS-300 milyon dolar: ABD'li Yahudi medya patronu David Geffen'e ait yatta 2 helikopter pisti ve içinde jet ski gibi oyuncakların bulunduğu bir garaj var.

ECLIPSE: 1 MİLYAR DOLAR
Rus iş adamı Roman Abramovich tarafından satın alındı. 182 metrelik boyuyla dünyanın en büyük yatı unvanına sahip. Yatta 2 helikopter pisti, sinema salonu, disko, restoran ve paparazzilere karşı lazer savunma sistemi var!

AL MIRQAB: 250 MİLYON DOLAR
Katar eski başbakanı Hamad bin Casim bin Cabir bin Muhammed Al Thani'ye ait. 133 metre uzunluğunda. 12 suit odası ve helikopter pisti var.

TOPAZ: 520 MİLYON DOLAR
Teknede
helikopter pisti, konser alanı hatta sinema salonu bile var.

AZZAM: 627 MİLYON DOLAR
180 metre uzunluğunda olan Azzam'ın içinde tam 50 suit oda var.