Berat Kandili mesajları sözleri resimli! 27 Mart en güzel Berat Kandili mesajları! Kısa uzun Berat Gecesi sözleri...

Mübarek Berat Kandili tüm fazileti ve huzuruyla idrak ediliyor. 27 Mart Berat Kandili'nde vatandaşlar sevdiklerine Berat Kandili mesajları gönderiyor. Sosyal medya ve mesajlaşma programlarıyla paylaşılan Berat Kandili mesajları ve Berat Kandili sözleri sizler için derledik. 27 Mart en güzel Berat Kandili mesajlarına haberimizden ulaşabilir ve resimli Berat Kandili sözlerini paylaşabilirsiniz. Önemli gün ve geceler arasında Regaip Kandili ve Miraç Kandili sonrası Berat gecesi gelmektedir. Berat gecesi islam dini için çok özel bir gecedir. Berat kelime anlamı itibariyle temize çıkma anlamına gelir. İşte en güzel Berat Kandili mesajları!

Giriş Tarihi 26 Mart 2021, 23:50 Güncelleme 26 Mart 2021, 23:50
Berat Kandili mesajları sözleri resimli! 27 Mart en güzel Berat Kandili mesajları! Kısa uzun Berat Gecesi sözleri...

İÇİNDEKİLER

Berat Kandili resimli mesajları sözleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 27 Mart Berat Kandili en güzel mesajları arama motorlarında sorgulanıyor. Berat Kandili'nde sosyal medya veya mesaj yoluyla resimli mesajlar paylaşmak isteyen vatandaşlar da Berat Kandili resimli mesajları sözleri hakkında araştırma yapıyor. Tüm faziletiyle idrak edilecek mübarek günlerden birisi olan Berat Kandili'nde vatandaşlar mesajlar paylaşacak. Sizler için derlediğimiz haberden en güzel Berat Kandili mesajlarına ulaşabilirsiniz.

2021 BERAT KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Hayırlı kandiller…

Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle. Beraat Kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak… Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Bu gece Berat Kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi kandiller…

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.

Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle. Hayırlı Kandiller.
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarIar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde oIması temennisiyle… İyi Kandiller..

Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.



Berat Kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..



Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle. Berat Kandiliniz hayırlı olsun…