Levent Gültekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Levent Gültekin biyografisi nasıl?

Levent Gültekin kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon programının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'de saldırıya uğradı. Bu gelişmenin ardından Levent Gültekin kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranmaya başlandı. İşte, Levent Gültekin hakkında merak edilenler!

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 20:52 Güncelleme 08 Mart 2021, 20:52
Levent Gültekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Levent Gültekin biyografisi nasıl?

İÇİNDEKİLER

Levent Gültekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gazeteci Levent Gültekin'in saldırıya uğramasının ardından Levent Gültekin kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Levent Gültekin'in kim olduğu hakkında araştırma yapılıyor. İşte Levent Gültekin hakkında merak edilen bilgiler!

LEVENT GÜLTEKİN KİMDİR?

Levent Gültekin, 1972 yılında Ardahan'ın Göle ilçesinde doğdu. Üniversite yıllarına kadar eğitimine bu ilçede devam etti. Anadolu Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi Bölümü'nden lisans, Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlamasıyla gazetecilik mesleğine de girmiş oldu. Yaklaşık beş yıl farklı görevler aldı ve bir süre Yeni Şafak'ın haber müdürü oldu. 2000 yılında Yeni Şafak'tan ayrılan Gültekin, Gerçek Hayat dergisini çıkartmaya başladı ve derginin genel yayın yönetmenliği görevini de üstlendi. İnternet haber sitelerinde Cenk Açık takma adıyla yazılar yazdı.

2007 senesinde Star Medya Grubu'nda İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, 2009'da TMSF idaresi altındaki Cine5'te yönetici olarak çalıştı. Günümüzde Diken İnternet gazetesinde köşe yazıları yazmakta ve Medyascope yorum ve haber platformunda Ruşen Çakır ile gündemi değerlendirmektedir.