Tugay’ı öldüren vefasızlık (Güncel haberler)

Kocaeli Kartepe’de 2014’te CHP bayraklarını asarken düşüp kör olan Tugay Adak, verilen sözler tutulmayınca canına kıydı. Arkadaşları, partiye isyan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2021 Güncelleme 11 Şubat 2021, 06:59
Tugay’ı öldüren vefasızlık Güncel haberler

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Kartepe'de 2014'te CHP bayraklarını asarken düşüp kör olan Tugay Adak, verilen sözler tutulmayınca canına kıydı. Arkadaşları, partiye isyan etti.

AZERİ KOMUTAN ŞİFA BULDU
Azerbaycanlı
albay Famil Mammadov, topuk dikeni teşhisiyle Erzurum Şehir Hastanesi'ne başvurdu. Tedavi ile Bacağı kesilmekten kurtuldu.

KOCASININ CESEDİYLE ÜÇ GÜN GEÇİRDİ
Adana'da
kayınpederinin öldürdüğü Mustafa Güven'le ilgili ilginç bir detaya ulaşıldı. Nazmiye Güven'in, kocasının cansız bedeniyle 3 gün evde kaldığı ortaya çıktı.

'UZAY' MESAJLI OPERASYON
Van'da polis hassas burun Boby ve Bozo ile yaptığı aramalarda 246 kilo 100 gram eroin geçirdi. Ekipler, paketlerle '2023 Uzay' yazıp, mesaj verdi.

KATİL RENKTEN BELİRLENECEK
İstanbul Şişli'de 5 Haziran 2000'de boğazından bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın katilinin eşgali belli olacak. Genç kızın tırnak arasında katile ait olduğu düşünülen doku örnekleri yeniden Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. SNP tekniğiyle katilin, saç, göz ve ten rengi ortaya çıkarılacak.

SURİYELİ BÜYÜ ÇETESİ ÇÖKTÜ
Ankara'da 'büyü yapma' bahanesiyle dolandırıcılık yapan 13 kişilik Suriyeli çete çökertildi. 15 adrese yapılan baskında kuru öküz kafası, küçük oyuncak bebekler, kırmızı renkli heykeller ve sandalyeye halatla bağlanmış oyuncak bebekler ele geçirildi.

AŞIRI ENTERESAN
THE Simpsons, yine bildi. İzleyiciler, 2001 yılında çekilen 12. sezonun "The Computer Wore Menace Shoes" adlı bölümünde yer alan sahneyi fark etti. Bu sahne, Rusya'daki bir aşı merkezinin insanları Coronavirüs'e karşı aşılamak için ücretsiz dondurmayla teşvikte bulunduğu yenilikçi planın yakın zamanda yayımlanan haberini anımsattı. Bölümde Homer Simpson kendi skandal yaratan internet blog'unu yazarak ünlü oluyor ama sonra grip aşılarıyla zihin kontrol serumlarının zerk edildiği bir komployu yanlışlıkla gün yüzüne çıkarıyor.

AJAN ARANIYOR
İngiltere İstihbarat Servisi MI6, kurumda ajan olabilmek için İngiltere doğumlu olmak şartı artık aranmayacağını açıkladı. Ayrıca çifte pasaport sahibi kişiler ve göçmen aile çocukları da MI6'da espiyonaj faaliyetleri yürütebilecek. Servis, işe alım için yaş sınırını, küresel teknoloji rekabetine uyum amacıyla 21'den 18'e düşürmüştü.

MUSLERA GÜLÜŞÜNE TAV OLDU
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia'nın, "Gülüş güzeli" olduğu ortaya çıktı. Türkiye'ye yerleşmeden önce yurt dışında mankenlik yapan Patricia Callero'nun, uluslararası birçok yarışmaya katıldığı biliniyordu. Ünlü modelin, Erkan Özerman tarafından düzenlenen 'Best Model of the World 2012'ye katıldığı ortaya çıktı. Uruguay temsilcisi olarak yarışan Patricia'nın, 'Best Smile' dalında birinci olduğu öğrenildi.

CHP'DE TOPLU İSTİFA
CHP'de ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Önce Muharrem İnce istifa etti. Dün de 26'ncı dönem Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve 22'nci dönem İzmir Milletvekili Hakkı Akalın istifasını açıkladı. Tire İlçe Teşkilatı'ndan 329 üye de İnce'nin kuracağı Memleket Partisi'ne geçmek için dün CHP'den ayrıldı.

PKK'YA OPERASYON
MİT, Irak'ın Sincar bölgesine operasyon düzenledi. Terör örgütü PKK'nın sözde lojistik sorumlusu İbrahim Parım kıskıvrak yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Teröristin, 6-8 Ekim'deki sokak eylemlerinde yer aldığı belirlendi.

GÜNDEMLERİ S-400
ABD basını, Rusya'dan satın aldığımız S-400'leri gündeme taşıdı. Türkiye'nin bu konudaki net tavrını şu sözlerle açıkladı: ABD, Suriye'deki YPG güçleriyle ilişkisini kesmezse S-400'leri kullanmaya başlayacağız.

SENATO ONAYLADI
ABD eski Başkanı Trump, 6 Ocak'taki Kongre Baskını'ndan sorumlu tutuldu. Hakkında azil istemiyle soruşturma açıldı. ABD Senatosu da dün Trump'ın yargılanmasının anayasaya uygun olduğunu açıkladı.

109.9 MİLYON DEVRETTİ
6
bilen çıkmayınca 109 milyon 908 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilenler 445'er bin, 4 bilenler bin 602'şer lira, 3 bilenler 99'ar lira, 2 bilenler 9'ar lira alacak.

1.6 MİLYON LİRA DEVRETTİ
5+1 bilen çıkmayınca 1 milyon 651 bin lira devretti. 5 bilenler 8 bin 327'şer lira, 4+1 bilenler 385'er lira, 4 bilenler 40'ar lira, 3+1 bilenler 24'er lira, 3 bilenler 6'şar lira, 2+1 bilenler 10'ar lira, 1+1 bilenler 4'er lira, 0+1 bilenler 4'er lira kazandı.

GARA'DAN ACI HABER: 2 ŞEHİT
Milli
Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyi Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 harekatında Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan'ın şehit olduğunu açıkladı. Çatışmada 4 askerin de yaralandığı vurgulandı.