Son dakika: Başkan Erdoğan SpaceX'in patronu Elon Musk ile görüştü

Gelen son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Space X şirketinin kurucusu ve CEO'su Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede uzay teknolojilerinde iş birliği ele alındı.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 20:46 Güncelleme 27 Ocak 2021, 22:07
Son dakika: Başkan Erdoğan SpaceX’in patronu Elon Musk ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Space X şirketinin kurucusu ve CEO'su Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede uzay teknolojileri konuşuldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı.

BAŞKAN ERDOĞAN: SEVGİLİ KARDEŞİM ELON MUSK İLE

Telegram hersabından görüşme ile ilgili açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Sevgili kardeşim, bugün Tesla ve SpaceX'in Kurucusu Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik.

Görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususları ele aldık.

Teknoloji alanında ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve Milletimize fayda sağlama amacıyla bu alanda atılan her adımı desteklemeyi sürdüreceğiz.
" dedi.