Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği’ne seslendi: Tam üyelikten hiç vazgeçmedik. İlişkilerimizi rayına oturtmaya hazırız. Çıkarlarımız örtüşüyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor

BaşkanRecep Tayyip Erdoğan, AB Büyükelçileri toplantısındaönemli mesajlar verdi:

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-1 AB ile Türkiye'nin çıkarlarının örtüştüğü görülecektir. 2021 senesini AB-Türkiye ilişkileri açısından başarıya tahvil etmek bizim elimizdedir.

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-2 Türk tarihini Avrupa'sız okumak nasıl mümkün değilse, Avrupa tarihini de Türkiye'siz anlamak mümkün değildir.

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-2

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-3 Millet olarak geleceğimizi Avrupa ile birlikte tasavvur ediyoruz. Bu anlayışla yaklaşık 60 yıldır birliğe tam üyelikmücadelesi veriyoruz.

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-4 Bu süreçte karşılaştığımız onca çifte standardave haksızlığa rağmennihai hedefimiz olan tam üyelikten hiçbir zaman vazgeçmedik.

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-5 Önyargılar veya korkular yerine uzun vadeli bakış açısıyla hareket ettiğimizde bunu başarabileceğimize inanıyorum.

Başkan Erdoğan AB'ye seslendi: Çıkarlarımız örtüşüyor-3

ERDOĞAN, BIP VETELEGRAM'A KATILDI
Milyonlarca kişi verilerini riske atan WhatsApp'ı silip başta yerli uygulamalar olmak üzere farklı mesajlaşma programlarına yöneldi. Başkan Erdoğan da BiP ve Telegram'a katıldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler