SON DAKİKA: Bakan Koca son rakamı açıkladı: Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var

Son dakika haberi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastaneleri'nin bugüne kadar 235 bin hastaya hizmet ettiğini belirterek, "Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var" dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
SON DAKİKA: Bakan Koca son rakamı açıkladı: Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastaneleri'nin bugüne kadar 235 bin hastaya hizmet ettiğini belirterek, "Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var" dedi.


Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık.


SON DAKİKA: Bakan Koca son rakamı açıkladı: Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var-1

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
Bugüne kadar 235 bin hastamıza hizmet vermiştir. Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var. Milletimizin hizmetindeyiz"
dedi.

SON DAKİKA: Bakan Koca son rakamı açıkladı: Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var-2

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler