Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Milli Piyango bileti nasıl alınır? Migros Carrefour Milli Piyango bileti satıyor mu?

Milli Piyango online bilet almak isteyenler bileti nereden alabileceğini merak ediyor. Migros Carrefour Mili Piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango yılbaşı bileti nasıl alınır? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 2021 yılbaşı bilet fiyatlarından tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi. İşte, Milli Piyango biletlerini nasıl alabileceğinize dair bilgiler!

Giriş Tarihi 30 Aralık 2020, 16:15 Güncelleme 31 Aralık 2020, 16:01
Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Milli Piyango bileti nasıl alınır? Migros Carrefour Milli Piyango bileti satıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Migros Carrefour Milli Piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşlar bilet hakkında sorgulama yapıyor. 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 100 milyon TL olacak. Büyük ikramiyeyi kazanarak zengin olma hayali kuran vatandaşlar bileti nereden ve nasıl alabileceğini merak ediyor.

MİLLİ PİYANGO ONLINE BİLET NASIL ALINIR?

Milli Piyango biletleri gezici ve sabit şans oyunu bayilerinden hem de www.millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından satın alınabiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Milli Piyango bileti alabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO ONLINE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MİGROS CARREFOUR MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIYOR MU?

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Migros, müşterilerinin market alışverişlerini yaparken Milli Piyango yılbaşı biletlerini de hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde alabilmeleri için kasalarında bilet satışına başladı. 61 milyon TL'lik büyük ikramiyesiyle yılbaşı biletleri Migros, 5M, Migros Jet ve Macrocenter mağazalarında yerini aldı.

Nakit ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri bulunan yılbaşı biletleri mağaza kasalarından temin edilebilir.

Biletlerin kredi kartı ile satın alımlarında komisyon alınmayacak ve taksitlendirme yapılmayacak. Milli Piyango yılbaşı biletleri 31 Aralık'a kadar Türkiye çapındaki mağazalarında talihlilerini bekliyor.