SON DAKİKA: Alkollü şahıstan başörtülü kadına çirkin saldırı!

Son dakika haberi! Edirne’de yaşanan olay yasakçı ve ayrımcı zihniyetin hala sokakta, aramızda dolaştığını gözler önüne serdi. Edirne'de 24 yaşındaki genç kadına akılalmaz bir saldırıda bulunan kendini bilmez bir şahıs yolda yürürken başörtüsü üzerinden sözlü sataşmaya başladığı Gülsüm Şişli'ye daha sonra küfürler savurmaya başladı. Saldırganın "Burada bu halde gezemezsin. Türbanın bana batıyor" dediğini aktardı.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2020, 08:33 Güncelleme 07 Aralık 2020, 08:44
SON DAKİKA: Alkollü şahıstan başörtülü kadına çirkin saldırı!

İÇİNDEKİLER

Edirne'de başörtülü genç bir kadın, alkol alan ve ve kendisine hem önce sataşma daha sonra da küfürler savurarak sözlü saldırıda bulunan bir şahsın şiddetine maruz kaldı. 28 Şubat günlerini hatırlatan akılalmaz saldırıda Raşit Özdemir isimli şahıs genç bir başörtülü kıza sözlü sataşmada bulunarak peşine düştü. Yakasını bırakmadığı genç kadına her geçen dakika daha ağır ifadelerle saldıran Özdemir'in içkili olduğu da öğrenilirken şahıs savcılığa şikayet edildi.



28 ŞUBAT GİBİ!
Darbeci, ayrımcı ve ceberut vesayet düzeninin zirve yaparak ülkede iktidarı değiştirdiği, tankları sokaklarda yürüttüğü, başörtülü kadınları kaldırımlarda sürüklediği 28 Şubat dönemini hatırlatan olay, geçtiğimiz gün yaşandı.



ALIŞVERİŞ İÇİN EDİRNE SOKAKLARINDA GEZERKEN...

İddiaya göre, Gülsüm Şişli (24), İstanbul'dan ablasının ikamet ettiği Edirne'ye gitti. Edinilen son dakika bilgisine göre Şişli, burada alışveriş için sokağa çıktı. Kaldığı siteye döndüğünde ise apartmanlardan bir tanesinde balkonunda oturan saldırgan Raşit Özdemir'in kendisine, "Hepiniz buradan gideceksiniz Ortadoğu'ya. Ortadoğu zihniyeti taşıyorsunuz bu şekilde burada yaşayamazsınız, ben sizi görmek istemiyorum, türban bana batıyor ben türbanlı görmek istemiyorum, tüm türban takanların Allah belasını versin" diyerek bağırdığını söyledi.




KÜFÜRLER...
Şişli tepki göstermesinin ardından saldırganın kendisine, "Sen s... git. Ben rakımı içmeye devam edeceğim beni kısıtlayamazsın" dediğini aktardı.

AHLAKSIZ SALDIRISINA DEVAM ETTİ
Saldırganın balkondan kendisine bağırarak saldırılarını sürdürdüğünü, kendisinin "Rakınızı içebilirsiniz beyefendi. Ben size bir şey demiyorum" dediğini aktaran Şişli, şöyle devam etti: "Bunun üzerine 'Siz dini kullanan y.... sınız diyerek' bağırdı. 'Gidiyorum ama geleceğim' deyince de 'Sen git kocan gelsin' dedi."



Olayı sosyal medyadan paylaşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Tarık Hatipler ise emniyette verdiği ifadede şunları anlattı: "Balkonda alkol alan şahsa, 'Baldızıma sen git kocan gelsin demişsin buyur dinliyorum' dedim. Raşit Özdemir ise bana hitaben, 'Duymuyorum git nereye şikâyet edersen et' dedi. Şahıstan şikayetçiyiz."



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN