Katar Emiri Al Sani'den Türkiye'ye ziyaret! Başkan Erdoğan ile görüşecek...

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı için yarın Ankara’ya geliyor .Başkan Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani, yarın Beştepede Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı'na başkanlık edecek.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2020, 20:56 Güncelleme 25 Kasım 2020, 22:47
Katar Emiri Al Sani’den Türkiye’ye ziyaret! Başkan Erdoğan ile görüşecek...

İÇİNDEKİLER

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı için yarın Ankara'ya geliyor. Al Sani, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde karşılanacak.

Başkan Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani, yarın Beştepede Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6. Toplantısı'na başkanlık edecek.

İki liderin baş başa görüşmesinde Libya ve Suriye meselesi başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?
Toplantıda Türkiye ile Katar arasındaki yaklaşık 2,5 milyar dolarlık ticaret hacmini arttırmak için atılacak adımlar değerlendirilecek.

Başta enerji, gıda, savunma sektörleri olmak üzere yeni işbirliği imkanları ve koronavirüsle mücadele çalışmaları da değerlendirilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN