Makbule Sarı kimdir? Makbule Sarı cinayetinin detayları belli oldu! Makbule Sarı katili kim?

Makbule Sarı kimdir? Evinde yalnız yaşayan Makbule Sarı isimli yaşlı bir kadının domuz bağıyla öldürülmesinin ardından cinayetin detayları Müge Anlı’da ortaya çıkıyor. Ordu’da 74 yaşındaki bir kadın vahşi şekilde öldürülmüştü. Uzun süredir kendisinden haber alınamayan Makbule Sarı’yı evinde inceleme yapan ekipler, Makbule Sarı'nın cansız bedenine ulaştı. Sarı, domuz bağı ile bağlanmış, bir çuvalın içine konulmuştu. Peki, Makbule Sarı cinayeti detayları nelerdir? Makbule Sarı katili kim?

Giriş Tarihi 18 Kasım 2020, 11:16 Güncelleme 18 Kasım 2020, 11:16
Makbule Sarı kimdir? Makbule Sarı cinayetinin detayları belli oldu! Makbule Sarı katili kim?

İÇİNDEKİLER

Makbule Sarı katili kim? Makbule Sarı kimdir? Makbule Sarı cinayetinin detayları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da gündeme geliyor. Ordu'da 74 yaşındaki bir yaşlı kadının öldürülmesinin ardından olayın detayları belli olmaya başladı. Makbule Sarı isimli yaşlı kadının domuz bağıyla bağlanarak öldürüldüğü tespit edildi.

MAKBULE SARI KATİLİ KİM?

Müge Anlı Makbule Hanım'ın evinde 300.000 ile 500.000 TL parasının olduğunun iddia edildiğini söyledi. Rahmi Özkan domuz bağının sıradan bir cinayet olmadığını organize ve profesyonel bir iş olduğunu söyledi.

MAKBULE SARI KİMDİR?

Evde yalnız yaşayan Makbule Sarı'dan uzun süre haber alamayan kızı, mahallenin muhtarına haber verdi. Muhtar da Sarı'ya ulaşamayınca polisten yardım istedi. Adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde Makbule Sarı'yı çarşafa sarılı, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde buldu. Yapılan kontrolde Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca evde yapılan incelemede ise para ve değerli eşyaların çalındığı tespit edildi.

Makbule Sarı'nın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi Morg ve Gasilhane'sine kaldırıldı.

ÜÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR

Makbule Sarı'nın cesedi üzerinde ön otopsi ve inceleme gerçekleştirildi. Yapılan incelemede ilk tespitlere göre; Makbule Sarı'nın vücudunda travmatik bulgulara rastlanıldı. İç organlarının çürümeye başladığı Sarı'nın, yaklaşık 3 gün önce birkaç kişi tarafından elleri ve ayaklarından domuz bağıyla bağlanıp öldürüldüğü saptandı. Yaşlı kadının cesedinden alınan bazı örnekler, kesin ölüm raporunun belirlenmesi için incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sarı'nın yarın toprağa verileceği ifade edildi.

ÖZEL EKİP KURULDU

Bu arada, Sarı'nın ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında özel ekip kuruldu. Mahallede ve evin çevresinde geniş çaplı araştırma yürüten ekiplerin birçok kişinin ifadesine başvurduğu bildirildi.