Tuğba Keleş kimdir? Tuğba Keleş katili Erdoğan Küpeli kimdir?

Adana’nın Kozan ilçesinde Türkiye’yi yasa boğan bir kadın cinayeti daha yaşandı. Bir markette kasiyer olarak çalışan Tuğba Keleş, arkadaşlık teklifini kabul etmediği Erdoğan Küpeli tarafından öldürüldü. Türkiye’yi şoke eden gelişmenin ardından Tuğba Keleş kimdir sorusuna yanıt aranıyor. Tuğba Keleş katili Erdoğan Küpeli kimdir? Erdoğan Küpeli’nin daha önce birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2020, 13:47 Güncelleme 01 Ekim 2020, 13:47
Tuğba Keleş kimdir? Tuğba Keleş katili Erdoğan Küpeli kimdir?

İÇİNDEKİLER

Tuğba Keleş kimdir? Tuğba Keleş katili Erdoğan Küpeli kimdir? Türkiye'yi sarsan kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Tuğba Keleş, arkadaşlık teklifini kabul etmediği Erdoğan Küpeli tarafından öldürüldü. Şok eden gelişmenin ardından Tuğba Keleş kimdir sorusuna yanıt aranıyor. Tuğba Keleş katili Erdoğan Küpeli kimdir?

TUĞBA KELEŞ KİMDİR?

35 yaşındaki Tuğba Keleş, Adana'nın Kozan ilçesinde bir markette kasiyer olarak çalışıyordu. Genç kadın Erdoğan Küpeli tarafından vurularak hayatını kaybetti.

ERDOĞAN KÜPELİ KİMDİR?

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i (29) 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi'ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş'i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Küpeli aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli'nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.