19 Eylül Gaziler Günü mesajları! En anlamlı güzel Gaziler Günü sözleri mesajları!

En anlamlı güzel Gaziler Günü mesajları! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Gaziler Günü mesajları merak ediliyor. 19 Eylül Gaziler Günü ülkemizde gazilik unvanı devlet tarafından verilir ve ilk olarak bu unvanı 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile alan vatanın kurtarıcısı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. İşte en güzel anlamlı Gaziler Günü mesajları sözleri!

Giriş Tarihi 19 Eylül 2020, 11:53 Güncelleme 19 Eylül 2020, 11:53
19 Eylül Gaziler Günü mesajları! En anlamlı güzel Gaziler Günü sözleri mesajları!

İÇİNDEKİLER

19 Eylül Gaziler Günü mesajları sözleri nelerdir? En anlamlı güzel Gaziler Günü mesajları sözleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Bu anlamlı günde sosyal medyada mesajlar paylaşmak isteyen vatandaşlar, 19 Eylül Gaziler Günü mesajlarını sorguluyor.

GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI SÖZLERİ!

Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.

Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de "yaşarken alınabilecek en yüce paye" olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin #GazilerGünü'nü en içten dileklerimle kutluyorum..

Millete Anaԁolu kapılarını açan, üç kıta уeԁi iklimԁe hâkimiуet kurԁuran… Çanakkale'ԁe ve İstiklal Savaşı'nԁa tüm уokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, baуrağına ve istiklaline sahip çıkmasını sağlaуan ruha; Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuуorum.

Kahraman Askerimizin taşıԁığı "GAZA" ruhu oIԁuğu müԁԁetçe, bütünlüğümüze ve milli birIiğimize kast eԁenIerin kirIi emelleri asla gerçekIeşmeуecektir. Gaziler Gününüz Kutlu Olsun.

Destanlar уaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abiԁemizԁir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluуuz.

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. "Ama vatanım olmadan yaşayamam." diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.