Keyif-19!

Antalya'da hava sıcaklığı 34 dereceye çıktı. Vatandaşlar virüsü unutup soluğu Konyaaltı Sahili’nde aldı. Güneşin tadını çıkartırken maske ve mesafeye aldırmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2020 Güncelleme 14 Eylül 2020, 06:56
Keyif-19!

İÇİNDEKİLER

Antalya'da hava sıcaklığı 34 dereceye çıktı. Vatandaşlar virüsü unutup soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Güneşin tadını çıkartırken maske ve mesafeye aldırmadı.

Vedat Tokgöz adlı vatandaş, "Maske var ama takan yok. Gençler umursamıyor. En çok 65 yaş üstü vatandaşlar onların dikkat etmesi lazım" diye dert yandı.

PROF. DR. TEVFIK ÖZLÜ: İNSANLAR KONTROLSÜZ
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgında son durumu değerlendirdi. İnsanların kontrolsüz yaşadığını söyledi. "Bayram ve tatil nedeniyle virüsün ulaşmadığı yer kalmadı. Şu an virüsün ulaşmadığı şehir, kasaba, köy, bir mahalle, bir hane yok" dedi.



ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
İngiliz Oxford Üniversitesi ile AstraZeneca'nın aşı çalışmasına, denekte yaşanan rahatsızlık sonucu ara verildi. Bilim insanları, bugün çalışmalara yeniden başlandığını söyledi.

HİNDİSYAN
İzmitli Işıl Ezgi Esha, 2 yıl önce evlenip Hindistan'a yerleşti. 22 Ağustos'ta doğum için hastaneye gitti. Corona'ya yakalandığını öğrendi. 5 Eylül'de oğlunu dünyaya getirdi. Baba Vacit Çelik, vize verilmediği için kızının yanına gidemedi. Yardım istedi.