Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan 'Göztepe Şehir Hastanesi' paylaşımı: İmtihanı çok iyi bir şekilde atlatıyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından Göztepe Şehir Hastanesi ile ilgili yaptığı paylaşımda "Göztepe Şehir Hastanesi milletimize hayırlı olsun. Pandemide dünya ülkeleri sağlık sektöründe sıkıntılar çekerken biz tam donanımlı hastanelerimizi hamd olsun inşa ettik ve bu sayede imtihanı çok iyi bir şekilde atlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2020, 19:06 Güncelleme 05 Eylül 2020, 20:39
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan ’Göztepe Şehir Hastanesi’ paylaşımı: İmtihanı çok iyi bir şekilde atlatıyoruz

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Göztepe Şehir Hastanesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu.



Bakan Albayrak paylaşımında, "Göztepe Şehir Hastanesi milletimize hayırlı olsun. Pandemide dünya ülkeleri sağlık sektöründe sıkıntılar çekerken biz tam donanımlı hastanelerimizi hamd olsun inşa ettik ve bu sayede imtihanı çok iyi bir şekilde atlatıyoruz. Her alanda hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam" ifadelerine yer verdi.



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın o paylaşımı;