Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan milyonların beklediği "cuma müjdesi" açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz" dedi.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2020, 12:10 Güncelleme 20 Ağustos 2020, 13:23
Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan milyonların beklediği cuma müjdesi açıklaması

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdeye ilişkin bir açıklamada bulundu. Altun, spekülasyonlara kulak asılmamasını istedi, heyecanla yarının beklenmesini istedi.

"CUMA MÜJDESİ" AÇIKLAMASI

Altun'un kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz.

BAŞKAN ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kalyon Holding'in 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, konuşmasının bitiminde Cuma günü bir müjdeyi açıklayacağını söylemişti.

Erdoğan, "Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.