Başkan Erdoğan Twitter'dan paylaştı: Türkiye suni rüzgarlarla eğilip bükülmez

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında, "Türkiye, suni rüzgârlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir." ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2020, 23:08 Güncelleme 11 Ağustos 2020, 00:01
Başkan Erdoğan Twitter’dan paylaştı: Türkiye suni rüzgarlarla eğilip bükülmez

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında gündeme illişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan konuşmasına ilişkin resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında, "Türkiye, suni rüzgarlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir." ifadelerine yer verdi.

SUNİ RÜZGARLARLA EĞİLİP BÜKÜLMEYİZ
Erdoğan'ın yaptığı infografik paylaşımıda şu ifadeler yer aldı:

Türkiye'nin bölgesel ve küresel bir güç olarak yükselen yıldızından rahatsız olanlar her seferinde daha sinsi daha riyakar şekilde üzerimize geldiler.

Terör örgütlerinden darbecilere, finans lobilerinden tarihi hesaplaşmalara kadar her türlü araçla üzerimize yüklendiler.

Hepsinin de üstesinden birer birer geldik. Bugün ülkemizin geleceğe güvenle bakmasının, bölgesel ve küresel politiklarda aktif pozisyon almasının gerisinde güçlü bir altyapı vardır.

Türkiye bu suni rüzgarlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir.

Salgın sonrasında oluşan yeni dünya düzeninde coğrafi konumumuz, lojistik ağ bağlantılarımız, üretim kapasitemiz, insan kaynağımız ile bilgi ve becerimizi kullanarak yeni bir başarı hikayesi yazacağız.