Milli Piyango çekilişi saat kaçta? 9 Ağustos Milli Piyango çekilişi ikramiyesi ne kadar?

Gündemde sıkça Milli Piyango çekilişi saat kaçta? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sisal Şans’ın düzenleyeceği ilk Milli Piyango çekilişi bugün gerçekleşecek ve heyecan dorukta. Şans oyunlarını yakından takip edenler büyük ikramiyeyi duyunca bilet almaya başladı. Online olarak da biletleri alınabilen 9 Ağustos Milli Piyango çekilişi ikramiyesi ne kadar? Sonuçlar açıklandığında haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2020, 13:40 Güncelleme 09 Ağustos 2020, 13:40
Milli Piyango çekilişi saat kaçta? 9 Ağustos Milli Piyango çekilişi ikramiyesi ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleşiyor, bugünkü çekiliş için ise geri sayım başladı. Şans oyunlarını kaçırmayanlar ve ikramiye kazanarak zengin olma hayali kuranlar yeni dönem Milli Piyango'nun ilk çekilişini heyecanla bekliyor. Büyük ikramiye ise dudak uçuklattı. Peki Milli Piyango çekilişi saat kaçta gerçekleşecek, ne kadar ikramiye alınacak?

9 AĞUSTOS MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA, İKRAMİYE NE KADAR?

Sisal Şans, tarafından yapılacak Milli Piyango'nun yeni dönem ilk çekilişi 9 Ağustos Pazar saat 15.30'da gerçekleştirilecek. Heyecanla beklenen Milli Piyango'nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ALINIR?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.
Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!
Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

NASIL KAZANIRIM?

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilir. Ayrıca 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim, 31 Aralık Yeni Yıl Çekilişi ve belirlenebilecek diğer özel gün çekişleri gerçekleştirilir.
Biletinde seçmiş olduğun numaralar, çekiliş günü küreden çıkan numaralarla eşleşirse ikramiye kazanmış oluyorsun. İkramiye dağıtımlarını ise şöyle kategorilendiriyoruz:
Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan numara hane sayısı
Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan farklı numara sayısı
Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.
Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.
Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.
Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.