Ayasofya şarkısı yazarı Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen kaç yaşında, nereli?

Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayasofya şarkısı yazarı Yücel Arzen kimdir? Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi sosyal medya hesabından paylaştığı Ayasofya şarkısının yazarı Yücel Arzen arama motorlarında gündem oldu. Peki, Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen hakkında merak edilenler haberimizde!

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2020, 16:20 Güncelleme 22 Temmuz 2020, 16:20
Ayasofya şarkısı yazarı Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında? Ayasofya şarkısı yazarı Yücel Arzen kimdir? Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan Ayasofya şarkısının yazarı merak konusu oldu. Ayasofya şarkısının yazarı Yücel Arzen kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

AYASOFYA ŞARKISI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin kararın ardından söz ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasofya' isimli eser Kırgızca, Boşnakça, Arnavutça, Azerice, Kürtçe, Svahili, Arapça, Bengalce ve en son Türkçe olarak sanatçılar tarafından seslendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, klibi sosyal medya hesabından "Ayasofya...Rüzgarlar essin kubbende hürriyetin. Ta ezelden sen bizimsin, biz de senin..." ifadeleri ile paylaştı.

YÜCEL ARZEN KİMDİR?

Yüzel Arzen müzisyen ve piyanisttir. Bugüne kadar birçok ünlü isimler çalışan Arzen, sekiz yıl boyunca Onur Akın ve İbrahim Sadri 'ye piyano ve bağlama çalmıştır. Yücel Arzen'in çalıştığı isimler arasında Haluk Levent, Bülent Ersoy, Funda Arar da bulunuyor.

Yücel Arzen'in Kimseler Bilmez, Erzurum, Mehmet Akif, Bir On Şarkı gibi albümleri de bulunmaktadır.