8 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı! Sayısal Loto'da bu hafta...

8 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Haftanın talihli rakamları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.45'te noter huzurunda yapılan çekilişlerin ardından duyuruldu. Geçen hafta cumartesi günü yapılan çekilişlerin ardından 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 835 bin 497 lira devretmişti. Bu kapsamda gün içerisinde bayilerden loto oynayanlar bu kapsamda haftanın sonuçlarını sorguluyor. İşte haftanın kazanan sayıları

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 21:43 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 22:06
8 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı! Sayısal Loto’da bu hafta...

İÇİNDEKİLER

8 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları akşam saatlerinde araştırılmaya başlandı. Gözler akşam saatlerinden itibaren haftanın şanslı sayılarına çevrildi. Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 835 bin 497 lira devretmişti. Sayısal Loto oynayan kişiler sonuçları öğrenmek için arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, çekiliş sonuçlarına göre hangi numaralara ikramiye isabet etti? İşte 8 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları

8 TEMMUZ SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

3 - 9 - 10 - 18 - 28 - 43

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

CUMARTESİ GÜNÜ KİM NE KADAR İKRAMİYE KAZANDI?

Sayısal Loto ve Süper Sayısal Loto oyunlarının çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto oyununun 1337. çekilişinde kazandıran numaralar 3, 7, 10, 13, 28 ve 40 olarak belirlendi.

Çekilişte 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 835 bin 497 lira devretti.

Öte yandan, internet üzerinden oynanan Süper Sayısal Loto'da aynı 6 şanslı numarayı bilen 1 kişi, 195 bin 839 lira kazandı.