CHP'li İBB'den hazımsızlık! Sancaktepe'de kurban kesim alanı pankartlarını topladı

Sancaktepe Belediyesi Başkanı Şeyma Döğücü'nün vatandaşları bilgilendirmek için astırdığı kurban kesim alanları pankartları, CHP'li İBB tarafından toplatıldı. Sancaktepe Belediyesi Başkanı Döğücü, "Tahammülsüzlük, hazımsızlık, nefret diz boyu... Siz ne yaparsanız yapın, biz halkımıza hizmetten geri durmayacağız" ifadeleriyle CHP'li İBB'ye tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2020, 21:37 Güncelleme 03 Temmuz 2020, 21:51
CHP’li İBB’den hazımsızlık! Sancaktepe’de kurban kesim alanı pankartlarını topladı

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi'nin vatandaşlarını bilgilendirmek için astığı kurban kesim alanlarını gösteren pankartları topladı. Ne belediyeyi bilgilendiren İBB, ne de vatandaşların bilgilenmesine ihtiyaç duydu.

İBB KURBAN PANKARTLARINI KESTİ
Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçeye kurban kesim alanlarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla pankartlar asıldı. Fakat iddiaya göre pankartlar İBB ekipleri tarafından kesildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İBB'ye tepki gösterdi.

Başkan Döğücü yaptığı paylaşımda, "Tahammülsüzlük, hazımsızlık, nefret diz boyu. Kurban kesim alanlarıyla ilgili komşularımızı bilgilendirmek için astığımız pankartları kesen İBB yönetimini kınıyorum. Siz ne yaparsanız yapın, biz halkımıza hizmetten geri durmayacağız" ifadelerine yer verdi.