EBA seminer canlı izle! EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir? EBA öğretmen giriş ekranı!

EBA seminer canlı izle! EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir? Bu yaz öğretmen seminerleri EBA sistemi üzerinden online olarak yapılıyor. Öğretmenler her yıl eğitim öğretim dönemi sonunda seminerlere katılıyor. Bu yıl ise Kovid-19 salgını nedeniyle EBA üzerinden yayınlanıyor. Peki, EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir? EBA seminler canlı izleme ekranına nasıl girilir? İşte EBA öğretmen giriş ekranı!

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 11:16 Güncelleme 25 Haziran 2020, 11:16
EBA seminer canlı izle! EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir? EBA öğretmen giriş ekranı!

İÇİNDEKİLER

EBA seminer canlı izle! EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir? EBA öğretmen seminerleri arama motorlarında yoğun şekilde sorgulanıyor. EBA seminerleri izlemek isteyen öğretmenler EBA öğretmen seminerleri nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. Öğretmenlerin yaz dönemi seminerleri 22 Haziran'da başladı, 30 Haziran'a kadar devam edecek. İlk seminer saat 09:30 ile 10:00 arasında tüm öğretmenler için yapılacak. Seminerler EBA'dan takip edilebilecek.

EBA SEMİNER CANLI İZLE!

Seminerler, Eğitim ve öğretimin niteliğini geliştirmek ve verimliliği arttırmak, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve yenilenen, güncellenen öğretim programları hakkında öğretmenlerin bilgilenmelerini ve içeriğini müzakere etmelerini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

22 Haziran pazartesi günü online seminerler EBA üzerinden merkezi olarak başladı. Her okul Zoom, Teams vb programlar üzerinden kendi toplantılarını gerçekleştirmeye devam edecek.

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞ

EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Akabinde EBA öğretmen girişi yazısına tıklanıyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

EBA SEMİNER GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ