DHKP-C'nin kasası İzmir'de yakalanmıştı! Flaş CHP detayı

Son dakika haberine göre bugün İzmir'de yakalanarak gözaltına alınan ve DHKP-C'nin "kasası" olduğu belirlenen M.S.D.'nin, CHP'nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2020, 15:38 Güncelleme 18 Haziran 2020, 17:23
DHKP-C’nin kasası İzmir’de yakalanmıştı! Flaş CHP detayı

İÇİNDEKİLER

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, polis operasyonunda yakalanan, DHKP/C terör örgütüne üye olmaktan tüm dünyada kırmızı bültenle aranan ve örgütün para kasası olduğu öne sürülen M.S.D.'nin CHP'nin İzmir eski il başkan yardımcısı, eşinin de yine CHP eski ilçe başkanı olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de bugün polis operasyonuyla yakalanan, DHKP/C terör örgütünün üye olmaktan tüm dünyada kırmızı bültenle aranan ve örgütün para kasası olduğu ifade edilen M.S.D. hakkında flaş bir iddiada bulundu.



"DHKP-C'NİN KASASI; CHP'NİN İZMİR ESKİ İL BAŞKAN YARDIMCISI YAKALANDI"
AK Partili Hamza Dağ, "DHKP-C'nin kasası; CHP'nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı yakalandı. Eşi ise eski ilçe başkanı... Sistematik olarak terörist gruplara yakınlaştırdıkları CHP'de, uyguladıkları proje meyvelerini veriyor. Savunmanızı bekliyoruz; dönemin koşulları mı, aktif görevi bulunmaması mı?" diye paylaşım yaptı.

"BU CHP, ATATÜRK'ÜN CHP'Sİ DEĞİL" DEDİ
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da sosyal medya üzerinden konuyla ilgili şu satırları yazdı: "Terör örgütü DHKP-C'nin para kasası, CHP İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı, İzmir'de düzenlenen bir operasyonla saklandığı hücre evinde yakalandı. Eşi de bir süre CHP Bornova İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı. Hep söylüyoruz, yine tekrar edelim. Bu CHP, Atatürk'ün CHP'si değil" dedi.

OPERASYONUN DETAYLARI
Tüm dünyada kırmızı bültenle aranan DHKP/C'li M.S.D.'nin İzmir'de olduğu bilgisine ulaşan İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düğmesine bastı. Aynı zamanda örgütün kasası olduğu da ifade edilen M.S.D.'ye Bornova ilçesinde operasyon yapıldı. İzmir polisinin başarılı operasyonuyla yakalanan zanlı, emniyete götürülmüştü.