Yabancı uyruklu iki sevgili evlerinde ölü bulundu! Birlikte gömülmek istemişler...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan kendilerine Mehtap ve Mahmut olarak hitap edilmesini isteyen 70 yaşlarındaki Alman erkek ve 50’li yaşlardaki Avusturyalı kadın, kaldıkları evde öldü bulundu. Olay, komşularının bir süredir haber alamadığı çiftin dairesinden koku geldiğini fark ederek jandarmaya haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Adrese gelen ekipler, cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Çiftin evinde bulunan notta, birlikte Side'ye gömülmek istediklerini bildirdikleri anlaşılınca ilaç içerek intihar ettikleri tahmin ediliyor.

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2020, 17:55 Güncelleme 21 Mayıs 2020, 17:57
Yabancı uyruklu iki sevgili evlerinde ölü bulundu! Birlikte gömülmek istemişler...

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi Cemal Gürsel Bulvarı'nda ikamet eden yabancı uyruklu iki sevgili, evlerinin yatak odasında ölü bulundu. Olay, komşularının bir süredir haber alamadığı çiftin dairesinden koku geldiğini fark ederek jandarmaya haber vermesi üzerine ortaya çıktı.
Söz konusu adrese gelen jandarma ekipleri kapıyı çalmalarına rağmen kapı açılmayınca cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri çiftin yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin yaptığı incelemelerin ardından cesetler ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

CEP TELEFONLARI LEĞENDEKİ SUYA ATILMIŞ
Daireye giren ekipler, ölenlerin kimlikleri ile ilgili hiçbir ipucu bulamazken, tanıyanlar çiftin kendilerine Mehtap ve Mahmut olarak hitap edilmesini istediklerini dile getirdi. Çiftin cep telefonlarının odada içerisinde su bulunan bir leğene atılmış olduğu, dolaptaki kıyafetlerinin de kesici bir aletle kesilerek kullanılamaz hale getirildiğini öğrenildi. Çiftin ilaç içerek intihar etmiş olabileceği belirtilirken, bıraktıkları mektupta birlikte gömülmek istediklerini dile getirdikleri bildirildi.
Çifti yaklaşık 1 yıldır tanıdığını, zaman zaman kendilerine yiyecek içecek getirdiğini belirten bir esnaf, "Erkek 70'li yaşlarda Alman, bayan arkadaşı ise 50'li yaşlarda Avusturyalıydı. Birbirlerini çok seviyorlardı. Korona virüsün ortaya çıkmasının ardından erkek yaşlı olması kadın da rahatsızlığı nedeniyle fazla dışarı çıkmıyordu. Turizm olmadığı ve çalışmadıkları için paraları yoktu. Bundan dolayı canlarına kıymış olabilirler" şeklinde konuştu.

BİRLİKTE GÖMÜLMEK İSTEMİŞLER
Birlikte yaşadıkları belirlenen çiftin cep telefonlarının ise evde su dolu kovada bulunduğu öğrenildi. Evde bulunan notta, birlikte Side'ye gömülmek istediklerini bildiren çiftin ilaç içerek intihar ettikleri tahmin ediliyor.