6 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! Sayısal Loto'da bugün hangi numaralar kazandı?

6 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.45'te duyuruldu. Çekiliş sonuçları akşam saatlerinden itibaren bayilerden loto oynayanlar tarafından araştırılıyor. Sayısal Loto oyununun geçen hafta cumartesi günü yapılan çekilişlerinde 6 bilen çıkmayınca, 742 bin 111 liralık ikramiye devretti. Peki, Sayısal Loto'da bugün hangi numaralar kazandı? İşte MPİ Sayısal Loto sonuçları

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2020, 21:40 Güncelleme 06 Mayıs 2020, 21:48
6 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu! Sayısal Loto’da bugün hangi numaralar kazandı?

İÇİNDEKİLER

6 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından 2 Mayıs Sayısal Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Bugün gün içerisinde bayilerden loto oynayan on binlerce kişi Sayısal Loto sonuçlarını bekliyordu. Milli Piyango İdaresi'nin duyurduğu sonuçlara göre kazanan numaralar belli oldu. İşte 6 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

6 MAYIS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

5 - 15 - 17 - 26 - 31 - 34

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

GEÇEN HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ KİM NE KADAR İKRAMİYE KAZANDI?

Sayısal Loto oyununun 1319'uncu çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 742 bin 111 liralık ikramiye devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 42 kişi 7 bin 68 lira 25'er kuruş, 4 bilen 2 bin 725 kişi 82 lira 25'er kuruş ve 3 bilen 45 bin 356 kişi de 13 lira 5'er kuruş ikramiye kazandı.