İnfial yarattı! 3 aylık Dora köpeği kim katletti? Dora köpek katili yakalandı mı?

Bir işyerinde çalışan Ozan Ö. isimli şahıs patronun 3 aylık köpeği Dora’yı vahşice öldürdü. Kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle minik köpeği defalarca yere vuran şahıs olay sonrası kaçtı. Defalarca yere çarpılan Dora hayatını kaybetti. Sosyal medyada infial yaratan görüntülerin ardından saldırganın yakalanabilmesi için sosyal medyada ”Dora için adalet” etiketiyle paylaşımlar yapılıyor. Bu bağlamda olay sonrası kaçan şahıs polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Giriş Tarihi 24 Nisan 2020, 15:16 Güncelleme 24 Nisan 2020, 15:44
İnfial yarattı! 3 aylık Dora köpeği kim katletti? Dora köpek katili yakalandı mı?

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da O.Ö isimli şahıs, lastikçide 'kendisini rahatsız ettiği' gerekçesiyle Dora isimli 3 aylık köpeği yere vurarak öldürmüştü. Olay sonrası kaçan şahıs polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin köpeğe şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılmış büyük tepki çekmişti. Görüntülerde şüpheli şahıs, köpeği havaya kaldırarak yere vuruyor, yavru köpek ise bir süre sonra ölüyor.

Dora için Adalet

Sosyal medyada infial yaratan görüntülerin ardından saldırganın yakalanabilmesi için sosyal medyada "Dora için adalet" etiketiyle paylaşımlar yapılıyor.