Kovid-19 nedeniyle Bursa'daki satılık adaya ilgiyi arttı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz’deki bir adada kendisini ve ailesini karantinaya aldı. Bu haberin ardından Bursa’daki satılık adaya ilgi arttı. Fiyatı ise dudak uçuklattı: 17 milyon lira.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2020 Güncelleme 05 Nisan 2020, 07:00
Kovid-19 nedeniyle Bursa’daki satılık adaya ilgiyi arttı

İÇİNDEKİLER

Futbolcu Ronaldo, kendisini adasında karantinaya aldı. Bursa'da Uluabat Gölü'ndeki 17 milyon TL'ye satışa çıkarılan adaya ilgi arttı. Sahibi Nedim Bulut şaşırdı: Telefonlara yetişemiyorum.



Coronavirüs, 1 milyondan fazla kişiye bulaştı. Milyarlarca insan eve kapandı. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo da virüse karşı önlemini aldı. Yıldız oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Portekiz'deki Ilha De Fuzeta adasında kendisini ve ailesini karantinaya aldı. Bu olayın dünyada gündem olmasının ardından, Coronavirüs'ten korunmak amacıyla karantina altına girmek isteyenler, Bursa Karacabey'deki satılık adaya yoğun ilgi göstermeye başladı. Virüsten sonra ada için arayanların sayısının 5 kat arttığını belirten ada sahibi Nedim Bulut, "Millet adalara kaçmak istiyor, biz de satıyoruz. Adada 500 adet zeytin ağacı var. 17 milyon TL verip adayı alan virüsten kurtulur" diye konuştu.



Ronaldo, salgın geçene kadar İtalya'ya dönmeyi düşünmüyor. Yıldız oyuncu, birkaç gün önce ailesiyle birlikte 'Evde kalın' mesajı paylaşmıştı.