Uzmanlardan koronavirüse karşı altın değerinde öneriler

Çin'de ortaya çıkan koronavirüse karşı uzman isimlerden altın değerinde öneri ve uyarılar geldi. İşte Prof. Dr. Ömer Bayezid,  Prof. Dr. Ali Metin Görgüner, Prof. Dr. Reşit Mıstık ve Alman virolog Hendrik Streeck'in virüse karşı uyarıları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2020 Güncelleme 04 Nisan 2020, 07:30
Uzmanlardan koronavirüse karşı altın değerinde öneriler

İÇİNDEKİLER

Çin'de ortaya çıkan koronavirüse karşı uzman isimlerden altın değerinde öneri ve uyarılar geldi. İşte Prof. Dr. Ömer Bayezid, Prof. Dr. Ali Metin Görgüner, Prof. Dr. Reşit Mıstık ve Alman virolog Hendrik Streeck'in virüse karşı uyarıları...


Akdeniz Üniversitesi Hastanesi görev yapan Prof. Dr. Ömer Bayezid, kalp hastaları içinde tavsiyelerde bulundu: "İlaçlarını düzenli olarak alsınlar."



DEZENFEKTANI ABARTMAYIN
PROF. Dr. Ali Metin Görgüner, "Polikliniklerimizde dezenfektanların, çamaşır suyunun fazla kullanılmasına bağlı öksürük, nefes darlığıyla gelen hastalar görüyoruz" dedi.



KREDI KARTI KULLANIN
PROF. Dr. Reşit Mıstık, "Salgın nedeniyle birçok kişinin de kart ile ödeme yapmayı daha hijyenik bulduğunu söylemek doğru olacaktır." dedi.


Alman virolog Hendrik Streeck, virüsün market, restoran ya da kasapta değil, kalabalığın daha yoğun olduğu stat, konser ve etkinlik gibi yerlerde bulaştığını ileri sürdü.