Bakan Kasapoğlu'ndan liglerin başlangıç tarihi için net açıklama: Son karar Bilim Kurulu’nun

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. “Liglerin başlangıcıyla ilgili son kararı Bilim Kurulu verecek” diyen Bakan Kasapoğlu, play-off sisteminin gündemde olmadığını ifade etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2020 Güncelleme 31 Mart 2020, 07:03
Bakan Kasapoğlu’ndan liglerin başlangıç tarihi için net açıklama: Son karar Bilim Kurulu’nun

İÇİNDEKİLER



Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Haber canlı yayınında önemli açıklamalara imza attı… Liglerde şampiyonların belirlenmesi için ortaya atılan play-off iddialarının gündemde olmadığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, sezonun yeniden ne zaman başlayacağı sorularının muhatabı olarak da Bilim Kurulu'nu gösterdi.


Liglerin başlangıç tarihinin sürece göre şekilleneceğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Bu konuda Bilim Kurulu'nun görüşleri önemli. Onlardan gelecek bilgilere göre biz de yol haritamızı belirleyeceğiz" dedi. Kasapoğlu spor camiasının coronavirüs sürecinde örnek tutum gösterdiğini söyledi. "Tüm sporcularımıza gösterdikleri yardımsever tutumdan ötürü teşekkür ediyorum. Spor seyirciyle güzel. İnşallah bu günlere döneceğiz" ifadelerini kullandı.



ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI

Bakan Kasapoğlu, liglerin geleceği ile ilgili, "Her durumda gereken neyse o yapılacaktır. Önemli olan sağlık konusu. Bu durumun en sağlıklı şekilde atlatılması en önemli gündemimiz…" dedi.